Logo evs

Met het voorjaar in aantocht kunnen vrouwen bij de afslankstudio van All in Shape in Zelhem werken aan verminderen van vet en cellulitis op buik, billen en bovenbenen.

In de VacuSteps wordt dit stevig aangepakt en de vetverbranding op gang gebracht. Sinds 2005 komen vrouwen van jong tot oud naar de studio van Joetha Bloemenkamp om een optimaal resultaat te bereiken. Dat zijn vrouwen die en maatje minder willen. Ze krijgen daarbij alle ondersteuning en desgewenst een voedingsadvies, waarbij Joetha gaat voor gezond eten, waarmee een leefpatroon eenvoudig kan worden aangepast.

Het draait vooral om het opgang brengen van een verbeterde bloedcirculatie. Om dat te voelen en te ervaren biedt Joetha iedereen eerst een gratis en vrijblijvende proefles aan. Daarna volgt binnen vier tot vijf weken een kuur van twintig behandelingen.

Kinderen kunnen in een kinderhoekje spelen, terwijl mama stept. Er zijn drie vacusteps, waardoor een kleinschalige aanpak is gegarandeerd Daarnaast zijn er ook vrouwe die in een gezellige sfeer hun conditie willen opbouwen en soepel willen blijven bewegen. De VacuSteps zijn goed voor het trainen van spieren en botten in het onderlichaam en geven een extra impuls om goed te blijven functioneren.

Joetha Bloemenkamp: “Ik heb hier een groepje dames tot wel ongeveer 70 jaar die een- of tweemaal per week langskomen. De infrarood lampen in de VacuSteps VacuStep Zelhemhebben een heilzame invloed op de spieren en gewrichten en het bewegen is goed voor heupen en knieën. Ook deze categorie dames is hier van harte welkom!”

All in Shape biedt voor iedereen een plezierige sfeer met na het steppen een praatje en een kop koffie of thee. Er is ook een originele Powerplate en nagelstudio en aanwezig.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Bekijk hier de foto’s van de volledig vernieuwde studio in Zelhem of lees hier meer over onze nieuwe locatie in Doetinchem.