VacuStep ZelhemLogo evsAfslanken staat centraal bij All in Shape

De aanleg bij vrouwen in het algemeen zorgt ervoor dat er extra energiecellen zitten bij de billen, buik en benen. Juist daar ontstaat vaak geen vermindering van centimeters bij sporten of een dieet. Waarom niet? Zoals u misschien weet is de doorbloeding van het bovenlichaam duidelijk beter dan de doorbloeding van het onderlichaam. Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen in het lichaam.

De werking van de VacuStep
De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen, buik en benen komt omdat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld zodat er sprake is van een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat de cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan. Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats bij billen, buik en benen. De ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie. Ook vraagt het lichaam op dat moment energie. De vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam. De VacuStep is een goedwerkend middel tegen hardnekkige cellulitis.

VacuStepsVacuStep Kuur
De kuur bestaat uit 20 trainingen. Het beste advies is om deze in 4 tot 5 weken af te werken. De trainingsduur is 30 minuten per keer op een door u afgesproken tijdstip. Voorafgaand aan de kuur wordt u (indien gewenst) opgemeten bij bovenbenen, billen, buik en taille. Na 10 trainingen kunt u om een tussentijdse meting vragen en aan het einde van de kuur krijgt u het eindresultaat in centimeters via de metingen te zien.

Bijkomende voordelen

  • Gewrichtsproblemen hebben baat bij deze methode, men kan soepeler bewegen
  • Conditie komt beter op peil, meer energie en een fitter gevoel
  • Betere doorbloeding, vermindering van cellulitis
  • Heb je ’s avonds last van zware benen of gezwollen voeten?
  • De VacuStep zorgt voor goede doorstroming
  • De spieren in de benen en billen worden steviger en de globale huidstructuur verbetert merkbaar, de huid wordt gladder
  • In overleg vastgestelde tijden, je weet vooraf hoeveel tijd het kost ‘uit-en-thuis’

Lees meer: aanvullende informatieVacuStep Nutrition of Officieel erkende Vacu Step Studio.