IMG-20150302-WA0008Vacu Step Nutrition in combinatie met de Vactu Step training rekent definitief af met het jojo effect!!

Vacu Step Voor;
Zorgt ervoor dat u precies de goede hoeveelheid koolhydraten binnenkrijgt zodat u ook daadwerkelijk het vet kunt verbranden bij Billen, Buik en Benen. U krijgt tegelijkertijd alle mineralen en bouwstoffen binnen die u nodig heeft om u in goede conditie te brengen.

Vacu Step Lest Best;
Zorgt ervoor dat de afvalstoffen makkelijk en snel uw lichaam verlaten zodat u zich fitter voelt tijdens en na de Vacu Step training.

Vacu Step Na;
Is een combinatie van glucomananvezels en precies de goede hoeveelheid eiwitten. Dit zorgt ervoor dat uw vetcel mee gaat krimpen met de ruimte die er inkomt gedurende het leeg maken tijdens Vacu Step training,.

Samen met het persoonlijk training programma krijgt u ook een voedingsadvies, dit zorgt ervoor dat u zowel tijdens het gebruik van de Vacu Step maar ook daarna het maximale uit dit unieke vetverbrandingsproces haalt. De comfortabelste en beste manier is om gebruik te maken van Vacu Step voor en Vacu Step na.

Dit zorgt ervoor dat u exact de goede hoeveelheden voeding binnen krijgt.

Vacu Step Nutrition zorgt ervoor dat het:IMG-20150302-WA0007

– vetverbrandingsproces snel plaatsvindt

– de passieve cellen sneller actief worden

– actieve cellen daarna minder snel vet opnemen

– actieve cellen een mindere hoeveelheid vet opnemen